Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2023. december 4. Az év 338. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739255. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Rómából startolt a Samsung olimpiai fáklyás váltófutás

Infovilág


Az olimpiai fáklyás váltófutás egyedi lehetőség a sportrajongóknak, hogy az olimpia jelképétt, lángot személyesen is megcsodálhassák. A Samsung Electronics több mint 1900 személyt juttatott ahhoz az egyedülálló élményhez, hogy vihesse az olimpiai lángot.

Az elektronikai termékekről világhíres cég olyan sportolókat, hírességeket és a saját területükön kiemelkedő eredményt elért tehetségeket választott ki, akik a leginkább megtestesítik az olimpiai játékok eszméjét és szellemiségét.

A Samsung több száz sportolót lát vendégül a világ valamennyi szegletéből. A magyar csapat tagjai 2006. január 29-én veszik majd kézbe az olimpiai fáklyát, hogy végigfussanak vele a számukra kijelölt távon, az északon fekvő Bergamo városában. A magyar csapat tagja a többi között Béres Alexandra, egykori fitness világ-, Európa- és magyar bajnok, háromszoros curling magyar bajnok, Gyulai Miklós, a magyar bobválogatott alapító tagja, Pásztory Dóra, paralimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő, korábbi világcsúcstartó, a Magyar Paralimpiai Bizottság szóvivője, Papp Béla, a Ringier Kiadó ügyvezető igazgatója. A Samsung magyar Olimpiai Váltófutó csapatának tagja még Papp Eszter és Rajnai Tamás is, a „Ki vigye a lángot?” kampány nyertesei.

Címkék