Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2022. augusztus 14. Az év 226. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738778. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Djnyertes színes, sokoldalú OKI-nyomtatók

Djnyertes színes, sokoldalú OKI-nyomtatók
Infovilág
Az OKI professzionális «4 az 1-ben» készülékei felszereltségtől függően áprilisától kaphatók hazánkban is. A kis munkacsoportokat kiszolgáló, hálózatba köthető többfunkciós készülékek az irodában használatos minden dokumentumkezelési folyamatot ismernek, és a legkorszerűbb módon látnak el: nyomtatnak, fénymásolnak, szkennelnek és faxolnak, a «4 az egyben» funkciót kínálják.

A termékszéria 16 színes oldal/perc, illetve 20 fekete-fehér oldal/perc nyomtatási sebessége akár négyszer gyorsabb a versenytársak azonos kategóriájú, drágább, négymenetes lézerkészülékeivel elérhető sebességnél. A 60 000 oldalas havi terhelhetőség páratlan hatékonyságot eredményez, használói akár megszakítás nélkül nyomtathatnak.

Az OKI C3500-as sorozatú multifunkciós készülékei a tavaly bevezetett «E a köbön» (egyszerű, erős, eszes) formatervezési filozófia szerint készültek. Minden egyes modellre jellemző a kis helyigényű kompakt megjelenés, területtakarékos irodában, íróasztalon egyaránt, emellett a készülékek kezelése is rendkívül egyszerű. A hálózatra hangszerelt konfigurációnak köszönhetően bármely irodai környezetbe tökéletesen illeszkedik, gyakorlatilag azonnal üzembe helyezhető.

Az OKI Printing Solutions termékekkel kapcsolatos további információk: [url]www.okiprintingsolutions.com[url]

Címkék