Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2023. február 9. Az év 40. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738957. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Autista gyermekeket támogat az Avnet

Autista gyermekeket támogat az Avnet
Infovilág
Az Avnet 2007-ben világszerte az autista gyermekek fejlesztését felkaroló alapítványokat, egyesületeket támogat. Az akció célja az, hogy a vállalat felhívja a figyelmet a sérült kisgyermekek, és családjuk nehéz életére, valamint karácsony közeledtével támogatásra ösztönözze munkatársait, partnercégeit is. A nemzetközi akcióban a cég tizenhárom európai országban adománygyűjtő rendezvényeken, sporteseményeken, koncerteken hirdette meg az autista gyermekek támogatását, non-profit kezdeményezését

Az Avnet Magyarországon a pénzadomány átutalásával párhuzamosan több száz partnerét, viszonteladóját, és beszállítóját tájékoztatta arról, hogy az idei karácsonyi ajándékozáskor az autista gyermekek sorsára is gondol, és megkéri minden partnerét, hogy – bármilyen támogatással is – segítse az Autista Alapítványt.

Az autizmus a kapcsolatteremtés, a kommunikáció, és a rugalmas gondolkodás veleszületett, egész életen át tartó zavara. Az egészségesen fejlődő kisgyermek gyorsan elsajátítja a világ, a többi ember megértéséhez szükséges készségeket. Megtanulja, hogyan teremtsen kapcsolatot másokkal, képes együttérzésre, ki tudja fejezni kívánságait, gondolatait, és örömét leli a változatosságban, a játékban. Az autizmussal élő gyermekek számára ezeknek a látszólag hétköznapi, de létfontosságú képességeknek a megszerzése minimális szinten is óriási nehézségekbe kerül, és szakszerű segítség nélkül szinte elképzelhetetlen.

Az Autizmus Alapítvány a gyermekek támogatása érdekében egészségügyi, oktatási, szociális segítséget nyújt évente több száz családnak országszerte. Az alapítvány iskolájában és módszertani központjában iskoláskorú gyermekek fejlesztését, oktatását látják el, valamint tevékenysége közé tartoznak a heti rendszerességű – társas készségeket és kommunikációt fejlesztő – tréningek, zenei interakciós foglalkozások.

Az amerikai központú Avnet Technology Solutions a világ egyik legnagyobb B2B hardver- és szoftverdisztribútora; 70 országban nyújt értéknövelt számítástechnikai szolgáltatásokat üzleti partnerei és viszonteladói részére. A magyarországi Avnet világmárkák vezetõ kereskedelmi képviselõje.

Címkék