Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2023. február 9. Az év 40. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738957. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lenovo: ThinkPad laptopok kisvállalkozásoknak

Lenovo: ThinkPad laptopok kisvállalkozásoknak
Infovilág

Tóth Péter az újdonságokkal.Az új ThinkPad SL noteszgépek ideális társai lehetnek a rohanó és folyton mozgásban lévő kkv-munkatársaknak – mondta Tóth Péter, a Lenovo Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója. Biró Szilárd  termékmenedzser elmondta: a gépeket Intel Core 2 Duo processzorokkal szerelték fel, alapkiépítésben 2 GB memóriájuk akár a duplájára bővíthető és megvásárolhatók 256 MB-os ATI Mobility Radeon HD 4330-as videokártyával is. E sokoldalú laptopok megbízhatóan működnek az üzleti tárgyalásokon, és persze munkaidőn kívül is kiválóan használhatók, hiszen 250 vagy 320 GB kapacitású merevlemezükre rengeteg adat, program, film vagy zene fér. A 14” (SL410) és 15,6” (SL510) hüvelykes 16–9 képarányú kijelzők a VibrantView-nak köszönhetően tiszta színeket adnak, az Anti-glare technológia révén pedig csökken a tükröződés. A gépek HDMI- és VGA- csatlakozót is kaptak, így külső monitorokkal is használhatók. A multitouch tapipad pedig segíti a kijelzőn megjelenített képek egyszerű nagyítását és kicsinyítését.

A folyamatos kapcsolattartást segítendő, egyes modellek 3G-modemmel érkeznek – hívta föl a figyelmet Biró Szilárd  termékmenedzser. Ezeken túl WiFi, Ethernet, ujjlenyomat-olvasó, 7-az-1-ben kártyaolvasó és opcionálisan még Bluetooth is rendelkezésre áll bennük. A még jobb minőségű VoIP-hívások céljából a gyártó javított a beépített webkamera felbontásán (most 2 MP) és továbbfejlesztette a digitális mikrofon hangminőségét.

A laptopok a Lenovo ThinkVantage technológiákkal érkeznek hazánkba. E megoldás azoknak a vállalkozásoknak lehet különösen hasznos, amelyeknek nincs saját informatikai csapatuk. A ThinkVantage eszközök segítenek megoldani az olyan problémákat, amelyek az internethez csatlakozás közben, jelszavak kezelésekor, adatok visszaállításánál vagy a laptop frissítésekor adódhatnak.

Ezek az első olyan ThinkPadek, amelyek már többszörösen újra hasznosított anyagokból készülnek, emellett EPEAT „Arany” és Energy Star 5.0 minősítést is szereztek.

Újságírói kérdésre elhangzott. hogy a Lenovo ThinkPad SL410 és SL510 160 ezer forintos kezdőáron napokon belül megjelenik a magyarországi kínálatban.

Címkék