Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2021. január 25. Az év 25. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738212. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Örökifjú TravelMate – ráadásul karcsú is

Örökifjú TravelMate – ráadásul karcsú is
Infovilág

Megjelent az Acer TravelMate X514-51 vékony, és könnyű üzleti noteszgép-sorozata kis- és középvállalkozások számára. Az eszközt munkára tervezték, ám úgy, hogy egyszerre legyen kecses, könnyű és rendkívül ellenálló, miáltal ideális utazás közbeni használatra is.

A világ harmadik legnagyobb számítógép-gyártójának mérnökei a külső hatásoknak jól ellenálló magnézium-lítium és magnézium-alumínium ötvözetű burkolatba álmodták bele a TravelMate X5-öt, amely ezáltal harmadával-negyedével könnyebb is hasonló céllal készített társainál: kecses és könnyű, mint egy ifjú hölgy, izmos és edzett, mint egy fiatal sportoló.

A tajvani gyárban készülő TravelMate X514-51 mindössze 980 gramm csak 14,99 milliméter vastag. Akkumulátora akár tíz óra munkához is elegendő – egyetlen feltöltéssel. Teljesítményét sem érheti bírálat, lelke és esze a legújabb, nyolcadik nemzedékű Intel Core i7 processzor, amelyet munkájában 16 GB DDR4 memória támogat. A programok és mindaz, amit a gép használó tárolni akar, bőven elférnek a géphez ajánlott 512 GB-s SSD-n. Operációs rendszere Windows 10 Pro.

A terméket bemutató leírásból kiderül, hogy 14 hüvelyk átlójú full HD érintőképernyőjének felbontása 1920×1080 képpont, kávája kilenc milliméter.

A teljes méretű, háttér-világítással ellátott billentyűzete kényelmes használatot kínál a legkülönfélébb körülmények között.

A termék Skype for Business támogatást kapott, így még jól kihasználható a TravelMate X514-51 remek kép- és hangminősége videó-konferencia alkalmával. A kényelmet 720p HD-webkamera és két-két beépített hangszóró, illetve mikrofon szolgálja. Az eszköz hangalapú parancsok, irányítás fogadására is képes.

Beágyazott ujjlenyomat-olvasó a készülék biztonságát szolgálja. És ha az nem elég, akkor még ott a TPM-(TPM 2.0 lapka) kompatibilitás, a hardveres védelemre a jelszavak és titkosító kulcsok tekintetében.