Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2021. március 8. Az év 67. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738254. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Pozsonyi úti piknik budai vetélytársa?

A Pozsonyi úti piknik budai vetélytársa?
LigetPress

Első alkalommal július 25-én délután rendezik meg a budai Frankel Leó utcában a közösségi összefogást példázó pikniket, az „együtt Placc”-ot. Az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói – a Placc közösségi vásárokkal, illetve az EB OVO Egyesülettel együtt – egy délutáni-esti nyüzsgő programra invitál és lát vendégül minden érdeklődőt.

Az „együtt Placc” – pesti oldal Pozsonyi piknikjéhez hasonlóan – az az ünnepi-társadalmi esemény, amelyen egy napra a Frankel Leó utca közössége áll majd a figyelem középpontjában – ember- és családbarát (no, meg kutyakedvelő) programokkal. A Frankel Leó utcai sokadalom nyitottsággal várja azokat, akik egy kicsit együtt akarnak lenni.

A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

A Placc Közösségi vásár kutyás tematikával is várja a piknikezőket. Az utca egyes szakaszain, pontjain teret és ismerkedést kínál a kerületi kiállítóknak, tervezőknek és portékáiknak, valamint utcaművészeknek.

Az EB OVO Egyesület tagjai pedig mindezt úgy igyekeznek kutyabaráttá tenni, hogy kutyásokat és nem kutyásokat egyaránt szívesen várnak.

A pontos helyszín: a II. kerületi Frankel Leó utca–Margit körút–Bem József tér háromszög.

Címkék