Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2021. március 8. Az év 67. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738254. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Samsung hozzájárul a fenntartható fejlődés céljainak megvalósításához

A Samsung hozzájárul a fenntartható fejlődés céljainak megvalósításához
(Tudósítónktól)

A hazánkban is jelen lévő Samsung cég mostantól együttműködik az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) Fejlesztési Programjával (UNDP), amellyel a szervezetnek a társadalmat világszerte érintő kihívások megoldására irányuló (például a társadalmi egyenlőtlenségek, a klímaváltozás és a természeti környezet pusztulása vagy az oktatás nehézségei) fenntartható fejlődési céljait támogatja. A Samsung új mobil alkalmazással és egyedi kiegészítőkkel hívja fel a figyelmet a célok fontosságára. (Nyitó képünk illusztráció a Föld klímváltozásáról.)

 

A Samsung és az UNDP közösen lehetővé teszi a Galaxy okostelefonok használói számára a fejlődési célok támogatását, azt, hogy tegyenek a számukra igazán fontos ügyekért. A Samsung Global Goals alkalmazása révén a használók tájékozódhatnak a fejlődési célokról és támogathatják is őket. A vállalat emellett egyedi kiegészítőket mutat be Galaxy készülékeihez[1].

A Samsung Galaxy okostelefonokon elérhető[2] új alkalmazás célja, hogy növelje a használói tudatosságot és világszerte támogatókat találjon az ENSZ Fejlesztési Programjának. Az eladott termékekből származó bevétel egy részét az UNDP kapja, hogy a fejlődési célok támogatására fordíthassa. Az alkalmazásból közvetlenül elérhető az UNDP honlapja, amelyen keresztül a használók a célok megvalósításán dolgozó szerveztek számára adakozhatnak.
Az applikáció 19 nyelven[3] (ismereteink szerint magyarul egyelőre nem), a Galaxy Note10 okostelefonon előre telepítve érhető el, a Galaxy család további eszközeire pedig később lesz letölthető.

 

[1] A Galaxy Note10 okostelefonhoz tartozó különleges tokok és vezeték nélküli töltők a samsung.com weboldalon és a kijelölt Samsung Experience Store üzletekben érhetők el augusztus végétől az Egyesült Államokban és Dél-Koreában.

[2] Az alkalmazás először a Galaxy Note10 készüléken lesz elérhető, és a piactól függ majd, hogy letölthető lesz-e Galaxy S8, Galaxy Note8, Galaxy Note9, Galaxy S10 és Galaxy A szériás készülékekre, a Galaxy A10s, A20s kivételével. Az applikáció a Galaxy Store-ból és a Google Playből tölthető le 2019. augusztus 23-tól.

[3] Az elérhető nyelvek közé tartozik az arab, angol, francia, német, hindi, indonéz, olasz, japán, koreai, maláj, mandarin, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, thai, török és vietnami.