Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2022. szeptember 30. Az év 273. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738825. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csípős hangulatban – egyedülálló Red Hot Chili Peppers tartalmak a T-Online Tékában és Zeneáruházban

Csípős hangulatban – egyedülálló Red Hot Chili Peppers tartalmak a T-Online Tékában és Zeneáruházban
Infovilág
A Live At Slane Castle 120 percben örökítette meg a zenekar írországi Slane Castle-ben megrendezett legendás színpadi show-ját. A high-definition technológiával készült anyag az együttes életében mérföldkőnek számító eseményt alakít át egyedülálló élménnyé, hiszen a show-ba beépített különféle hangulat- és látványelemek széles választékán túl a csapat lendületes előadásának kulcsmomentumait is megörökítették az ún. „time-slice” technikával. A Greatest Videos az együttes klipjeit gyűjti össze; a videók között helyet kaptak interjúk, színfal mögött ellesett pillanatok.

A Red Hot Chili Peppers láz a kódolatlan hétvége után is folytatódik a t-online.hu portál oldalain. A szolgáltatás egyedülálló, hiszen először jelenik meg magyar oldalakon egy világsztár aktuális megjelenéséhez igazodva teljeskörű tartalmi, képi és zenei megjelenés.

Az együttes teljes diszkográfiája április végétől hozzáférhető a T-Online Zeneáruházában, az új album megjelenésére még május 8-ig várni kell. A zenekar új albumának első dala, a Dani California, a T-Online Zeneáruházban már április 4-től, három héttel a bolti megjelenés előtt elérhetővé válik, és május végéig 199 forintért letölthető. Az új album öt-hat legütősebbnek ígérkező dala május 1-jétől szintén megvásárolható lesz a T-Online Zeneáruházban. A gyűjtőknek külön figyelmébe ajánlják mindezt, mert ezek a dalok ebben a formában sehol nem fognak megjelenni CD-n. Az új, dupla album a bolti megjelenéssel egyidőben, teljes terjedelmében, kedvező árért lesz letölthető.

Címkék