Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2022. augusztus 10. Az év 222. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738774. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech-körsugárzók: dübörögnek, szépen szólnak

Logitech-körsugárzók: dübörögnek, szépen szólnak
Infovilág

Logitech Z520.A hagyományos pc-hangszórók csak előre sugároznak hanghullámokat, ezzel szemben a Logitech új multimédiás hangszóró rendszereinek mindegyike körben is bárhol jól hallható, mert az omnidirekcionális megoldást használja. E technológiának köszönhetően a hangok a helyiségnek sokkal nagyobb területén maradnak élvezhetőek, ami sokat segít, ha zenehallgatás közben szeretünk tenni-venni a házban, az irodában. Minden egyes hangládában előre- és hátrafelé irányuló hangsugárzók is vannak, így ez a négy új hangszóró-rendszer sokkal egyenletesebben fedi le a teret. Bárhol legyünk is a helyiségben, többé soha nem maradunk le egyetlen dobütésről sem.

A Logitech Z523-as hangszóró-rendszerével könnyen elmerülhetünk játékainkban, filmjeinkben és zenéinkben. A külsőre is vonzó Z523 rendszer két erős hangládája és 16,5 centiméteres, lefelé sugárzó mélynyomója olyan basszusokat zenget, hogy azt az ember megérzi a talpa alatt: a 40 wattos RMS-teljesítményű Z523 gazdag, dinamikus hangzással tölti meg a helyiséget.

Logitech Z323.Ha valaki nem vágyik remegő falakra, de azért szereti a jó basszusokat, számára a Logitech Z323 hangszóró-rendszere a jó választás. Harminc wattnyi RMS-teljesítményével és lefelé sugárzó mélynyomójával mindent megad, ami a tökéletes hangélményhez kellhet.

A Logitech Z523 és Z323 (2.1 rendszerű) multimédia hangszóróin is találunk beépített RCA- és 3,5 milliméteres jack-csatlakozót, így egyszerűen ráköthetünk fejhallgatót, Logitech Squeezebox hálózati zenegépet, játékkonzolt, vagy éppen iPod-ot, dvd-lejátszót is.

Akár a munka, akár a rock-and-roll vár ránk, a Logitech új sztereó multimédiás hangszórói – (Speaker System Z520 és Z320) kiválóan megfelelnek a  rendeltetésüknek: kellemes megjelenésűek és még akkor is megtöltik hangokkal a szobát, ha az asztalon nincs már hely a mélynyomónak.

A Z520 az előerősítős, kétirányú kialakításnak és 26 watt RMS-teljesítményének köszönhetően könnyen életre kelti a zenét, a játékokat és a filmeket. A Z520 hangszórói elég hangosak egy kisebb bulihoz, ugyanakkor elég kifinomultak az alig érzékelhető tónuskülönbségek hallhatóvá tételéhez is.

Logitech Z320.A laptopokhoz ideális Z320 jelű hangszórókat bárhol elővehetjük, ahol éppen dolgoznunk kell, és a 10 Watt (RMS) teljesítményű hangzás máris betölti ideiglenes életterünket. Ha inkább az iPod-gyűjteményéből hallgatnánk valamit, vagy egy fejhallgató magányára vágyunk, elég csak rádugni őket az extra jack-csatlakozóra – még csak ki sem kell húznunk a Z520 vagy Z320 hangszóróit hozzá.

A tudósításban említett hangszóró-rendszerek európai megjelenése szeptemberre várható. A Logitech-újdonságok ajánlott fogyasztói ára 50–100 euró között lesz.

Címkék