Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2021. december 5. Az év 339. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738526. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Canon: felkészülés a fellendülésre

Canon: felkészülés a fellendülésre
Infovilág

A „Felkészülés a fellendülésre: a szervezeti változás pragmatikus megközelítése” című dokumentumot a vezető európai elemzőként ismert Datamonitor készítette. A stratégiai áttekintés azt sugallja, hogy a szervezeti átalakítások alacsony kockázatú, folytonos megközelítése hatékonyabb, mint a radikális változtatások.
Már észlelhetők a gazdaság rehabilitációjának első jelei, a szervezeteknek azonban számos ágazatban továbbra is kihívásokkal kell szembenézniük. Az eddiginél szigorúbb szabályozások, az adózás, valamint a munkavállalók jogait és a környezetvédelmi elsőségeket meghatározó kormányzati politika alapvető hatással van a vállalatok mindennapi működésére.

A megváltozott gazdasági helyzetre reagálva, a szervezetek alaposan megvizsgálják költségszabályozási lehetőségeiket, belső hatékonyságukat és központi üzleti folyamataikat. Annak ellenére, hogy a cégtulajdonosok a válság túlélése végett az utóbbi időben rövid- és középtávú célokra összpontosítottak, mégis kulcsfontosságú számukra a visszaállás megtervezése közép- és hosszútávon egyaránt a növekedési pályára.

A Datamonitor elemzése szerint az üzleti siker céljából egyre több döntéshozó összpontosít az ügyfél-elégedettség növelésére; ezt követi a hatékonyságnövelés, a beszállítói kapcsolatok fejlesztése, a költségek csökkentése és a bevételek növelése. A vállalatoknak mindezt infrastrukturális és informatikai kiadásaik emelése nélkül kell megtenniük, így az új informatikai rendszereket meglévőkbe kell integrálniuk, és versenyképességük erősítése céljából rugalmasnak kell lenniük a jövőbeli bővítések miatt.

A Datamonitor az javasolja a szervezeteknek, hogy vizsgálják meg az átfogó költség-felügyeleti rendszer, valamint a meglévő technológiai platformokkal társítható, automatizált és személyre szabható informatikai rendszerek bevezetésének lehetőségét.

„A Datamonitor jelentése egyértelműen kimondja: az informatikai rendszereket integrálni kell és rugalmassá tenni, hogy a szervezetek idejében reagálhassanak a változó üzleti környezetre. A Canon célja, hogy az informatikai rendszerek teljes átalakítása nélkül segítse ügyfeleit üzleti folyamataik fejlesztésében és költségeik csökkentésében.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a Canon sokcélú nyomtatókra kifejlesztett, az ősszel bemutatandó imageRunner Advance platformja.

Címkék