Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2023. február 9. Az év 40. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738957. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Újabb lehetőség ingyenes coaching-tapasztalatszerzésre

Újabb lehetőség ingyenes coaching-tapasztalatszerzésre
Infovilág

A Noble Manhattan, Európa vezető coach-képző intézménye, amely a világ sok országában létrehozta már coaching-támogató csoportjait. A most Budán alakult csoport havi rendszerességgel szervez esti programokat. A részvétel mindenki számára ingyenes az első két alkalommal, és később is csak jelképes összegbe kerül a belépő.

Az első szakmai klubest október 8-án lesz a MOM Művelődési Központban. A nyitórendezvény vendége a televízióból jól ismert Krizsó Szilvia, most személyes és vezetői kommunikációt fejlesztő tanácsadó és coachként mutatkozik be. Előadásának „A kommunikáció megnövekedett jelentősége a változások korában” címet adta. Az előadást követően minden résztvevő személyes coaching-beszélgetésen vagy csoportos szakmai tapasztalatcserén vehet részt.

„Azért vállaltam el a Noble Manhattan megbízását a Budai Coaching Támogató Csoport vezetésére, mert úgy gondolom, hogy napjaink folyamatosan változó környezetében hazánkban is sokaknak segíthet a coaching-szemlélet elsajátítása. Mindenkinek kedvező hatással lehet az életére, például, ha megtanul maga elé tűzni konkrét célokat, vagy kezelni a mindennapos stresszt” – mondta Szabados Andrea üzleti coach, a Noble Manhattan Budai Coaching Támogató Csoportjának elnöke.

További információkért, kérjük, kattintson ide

Címkék