Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2023. február 2. Az év 33. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738950. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az első magyar szakkönyv az Amazonnál

Az első magyar szakkönyv az Amazonnál
Infovilág

Komócsin Laura.Nincs praktikusan jobb dolog, mint egy jó elmélet. – Ezzel a paradoxonnal utalt Szelecki Zsolt, a PriceWaterhouseCoopers (PWC) üzletágvezetője arra, hogy mennyire hasznos lehet egy jó szakkönyv. A 150 módszert összegyűjtő könyvet a világ legelismertebb coachai is méltatták. Olyan világklasszisok, mint Sir John Whitmore, Peter Szabo, a Svájcban élő mestercoach vagy Gerard O’Donovan, aki a Magyarországon is terjedő Noble Manhattan Coaching-rendszer megalkotója és vezetője.

A könyv magyar változata a hazai coachok számára alapmű, de most már a nagyvilág coachai is egy helyen találhatják meg azokat a modelleket és módszereket, amelyeket ez a viszonylag friss szakma alkotott néhány évtized alatt, s amelyek között az értő szem könnyen megtalálja a konkrét esetekben használható legjobb megoldást.

Az angol nyelvű változat iránt már nagy a nemzetközi érdeklődés, és szó van arról, hogy más nyelvekre is lefordítják. A hazai szakmabelieken kívül azoknak a vezetőknek is segítséget nyújthat, akik Magyarországon működnek, coaching szemlélettel irányítanak, s most angolul ismerhetik meg a leghasznosabb technikákat és esettanulmányokat.

Címkék