Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2022. július 3. Az év 184. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738736. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Nem kezd zenei karrierbe a Tökéletes hang sztárja

Nem kezd zenei karrierbe a Tökéletes hang sztárja
Infovilág

Schwarzeneggernek nem is nagy az egója

 

Nem öregszik, és nagyon szórakoztató egyéniség – mondja Arnold Schwarzeneggerről Emilia Clarke, aki a Trónok harca sárkányait hagyta ott egy időre a Terminátor kedvéért. A szinésznő, aki Sarah Connort alakítja a Terminator: Genisys című szuperfilmben, tartott a főszereplő nagy egójától, de a felvételek alatt egy roppant kedves embert ismert meg. (Terminator: Genisys – hazai bemutató: július 2.)

Clooney felesége pocsékul főz

George Clooney és felesége a legjobb New York-i és milánói éttermeket látogatja, mivel a nej, Amal Alamuddin nem tud főzni. Az 54 éves, egykori agglegény, Clooney azt elismeri,  hogy emberjogi ügyvéd felesége sokkal okosabb nála, és a legjobb társ, akivel valaha is találkozott. Clooney hamarosan a Coen fivérek filmje, a Hail Caesar főszereplőjeként lesz látható, amely az ötvenes évek Hollywoodja elé tart görbe tükröt. (Hail Caesar – hazai bemutató: 2016. február

Filmsztár akar lenni a szupermodell
A 22 éves Cara Delevingne ma a divatszakma egyik legkeresettebb arca, de ő inkább filmes karrierre vágyik. A legutóbbi Anna Karenina-feldolgozásban Cara orosz hercegnőt játszott, a filmesek szerint van benne tehetség. A Zoolander 2-ben Delevingne is felbukkan egy jelenetben. A film számos sztárt felvonultat egy-egy villanás erejéig, Justin Biebertől Kim Kardashianon át a mostanra kissé elfelejtett Billy Zane-ig. (Zoolander 2 – hazai bemutató: 2016. március)

Címkék