Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2022. január 19. Az év 19. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738571. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Zyxel ONE Connect: otthoni hálózat kezelése egyszerűen

Zyxel ONE Connect: otthoni hálózat kezelése egyszerűen
LigetPress

Az otthoni internet-hálózat eszközeinek teljesítményét tökéletesítő alkalmazással állt elő a tajvani Zyxel. A ONE Connect-tel egyetlén felületről irányítható a teljes hálózati eszköztár, és a használók igényei szerint egyszerűen és gyorsan beállíthatók a routerek, extenderek és powerline-adapterek.

A ONE Connect mobilapplikáció a teljes és gyors otthoni lefedettség elérésében segít. Használói a vezetékes és a vezeték nélküli jeleket a falakon és a padlón keresztül, akár nagy területen képesek kiterjeszteni, amivel az olyan nagy fogyasztású alkalmazások, mint a Netfilx vagy a Facetime is gördülékenyen működnek.

Az ONE Connect alkalmazás a telepítéskor felismeri a meglévő konfigurációkat, és összeköti őket az újonnan hozzáadott eszközökkel, majd a hálózati forgalmat is automatikusan a legjobbra állítja. Előnye, hogy használója néhány érintéssel szüneteltetheti/szűrheti a gyermekek WiFi-hozzáférését, vagy átmeneti WiFi szolgáltatással lássa el a vendégek eszközeit.

A játékmegszállottak és adatfolyam-rajongók részére a ONE Connect alkalmazáshoz köthető erősebb eszközök ajánlottak, mint például az Armor Z2 AC2600 WiFi-router vagy a PLA5206, PLA5236 powerline-adapter; e nagy teljesítményű eszközök folyamatos és teljes HD-videó közvetítésre alkalmasak nagy területen is.

A közepes méretű otthonok részére már az NBG6815 útválasztó is elég lehet, a kis lakásban élők számára pedig az NBG6617 jelű MU-MIMO routert és a WRE6606 MU-MIMO vezeték nélküli bővítőket ajnlják a szakemberek.

Címkék