Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2022. augusztus 8. Az év 220. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 738772. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ötödször is Acer(-márkabolt) – a világon a legnagyobb

Ötödször is Acer(-márkabolt) – a világon a legnagyobb
(Munkatársunktól)

A Notebook Budapest Kft. néhány évvel ezelőtt Miskolcon megnyitott első boltja után ma estétől már az ötödik, és most a legnagyobb Acer-shopja is várja a betérőket, a reménybeli vásárlókat a tajvani márka jeles képviselője.

A ma kora esti házi ünnepségen elhangzott, hogy a meghívottak a világ legnagyobb Acershopjának sikerére koccinthattak. A budapesti Váci út és Radnóti Miklós utca sarkán, szemben a WestEnd bejáratával, ott, ahová még elhallatszik a körúti villamos csilingelése, 170 négyzetméteres, jellegzetes, az anyacég által meghatározott szín- és formavilágú szaküzletet nyitott a (férj–feleség-vezetésű) Notebook Budapest Kft. Az Acer-termékválaszték jó ismerői nyomban megállapították: gyakorlatilag teljes választékot kínálnak a cég jól képzett munkatársai. Miként ez a vállalkozásnál bevált módszer, a valóságos üzlet és a virtuális áruház egységet alkot, tehát a kiválasztott termék akár rögtön elvihető, vagy 21. századi módon az interneten is megrendelhető.

Megtudhatták a megnyitó vendégei, hogy az Acernek csak hazánkban van saját márkabolt-hálózata; másutt a „shop in shop” módszer dívik, azaz egy-egy Acer-sarokban kínálják a tajvani gyártó termékeinek aktuális újdonságait.

Lapunk nem egyszer (legutóbb itt) beszámolt az Acer játékosoknak tervezett-gyártott, már-már egyedinek számító Predator-újdonságairól. A ma avatott és megnyitott Acershopban külön „Predator-szentélyt” alakítottak ki (régi és leendő) gamereknek asztali és hordozható hardverek formájában; a gépeken a legújabb játékok futtathatók.

Miként a képen is látható, a monitorok széles választékát is kínáló Acer ez alkalommal azokra is gondolt, akik még nem döntötték el, melyik megjelenítő mellett kötelezzék el magukat. Őket (is) segíti a tájékozódásban a szakértő személyzet és az élő, működő bemutató.

Az amerikai mintára itthon is kibontakozóban lévő fekete péntek (black friday) akciósnap az Acershopban az első száz noteszgép elkeltéig tart; a kedvezményt célszerű itt tanulmányozni.