Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2023. október 2. Az év 275. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739192. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Minden ficakba „befújja” a WiFi-t a Multy X

Minden ficakba „befújja” a WiFi-t a Multy X
(Tudósítónktól)

Két zászlóshajóját, a háromsávos Zyxel Multy X rendszert, valamint a Nebula felhőből menedzselhető hálózati megoldásait mutatta be a tajvani Zyxel minap a Las Vegas-i CES információ-technológiai szakkiállításon és vásáron.

A Zyxel Multy X AC3000 háromsávos WiFi-rendszer gyors, megbízható, az egész otthont lefedő WiFi-hálózatot kínál, hogy maradéktalanul hasznosítsa a mind bonyolultabb eszközökben és alkalmazásokban rejlő lehetőségeket. Minden Multy X-egység képes akár 2500 négyzetméternyi terület besugárzására, három eszköz összekötésével pedig már a legtágasabb otthonokban élők is élvezhetik az internet-hozzáférést minden „ficakban”. A Multy X az 5 GHz-es sávot használja a csomópontok összekötésére, miáltal a különféle frekvenciákon csatlakoztatott eszközök a lehető legnagyobb adatátviteli teljesítményt produkálják. A Multy X okostelefonos alkalmazással és az Amazon Alexa hangvezérléssel is kezelhető.

A Zyxel Nebula (a neve is erre utal: felhő, ködfelhő) a végtelen internet segítségével kezelhető megoldás, kiemelkedő teljesítményű hozzáférési pontokat, kapcsolókat és biztonsági átjárókat kínál vállalkozásoknak. A gyártró szerint a Nebula egyszerűsíti az infrastruktúrát, és egyszerűen kezelhető része a hálózatoknak. A zero-touch hardverek és a központosított távfelügyelet megkönnyítik a rendszer telepítését, és általában nem kell hozzájuk különleges informatikai tudás. Az ingyenes felhőszolgáltatással és az RF First NebulaFlex hozzáférési ponttal minden vállalkozás felhő-központúvá szervezheti hálózatát.